Sokken en kousenfetish.

Kousen en sokken,
Kous fetisjisten meestal vinden seksuele partners gekleed in pure nylon of zijden kousen te zijn seksueel stimulerend, of vind de handeling van een persoon aan te trekken of het verwijderen van een paar kousen wekken. Sommige mannen vinden het opwindend om te verzamelen en te dragen kousen, soms verborgen onder een broek.
Zoals voeten en schoenen , sok fetisjisten vereisen vaak een aantal specifieke attractie in het object dat bepaalde stijlen of breien patronen kunnen bevatten. Mensen met een fetisj voor sokken mogen geen bijzondere aantrekkingskracht uit op voeten of schoenen hebben. Sommigen speculeren dat de aantrekkingskracht sommige mannen vertonen de geur van sokken gedragen door vrouwen een voorbeeld van het bestaan ??van menselijke feromonen zijn – de hypothese is dat het zweet van de voeten van vrouwen chemische lokstoffen die een mannelijke proefpersoon wekken kan bevatten en dat wanneer een mannelijke proefpersoon wordt blootgesteld aan de geur van de voeten van vrouwen of schoeisel op een jonge leeftijd die jongeman een sterke psycho-chemische afdruk die zijn enthousiasme voor versleten sokken of schoenen later in het leven motiveert mag uitvoeren.
Veel mannelijke sok fetisjisten zijn ook zeer specifiek over de aard van de sokken die ze stimuleren, en dit kan samenvallend met het type sokken gedragen door de initiatiefnemer van de vrouwelijke voet geuren die eerst stimuleerde de psycho-chemische afdruk zijn. Dit geloof wordt ondersteund door waarnemingen dat de aard van de sok fetisjisme lijkt te differentiëren naar leeftijdscategorie en periodes van kleding trends. Onder mensen die interesse in vrouwen sokken die momenteel in hun jaren ’30 en ’40, en die tijdens de late 1980, begin jaren 1990 toen onderuit sokken waren een populaire kleding trend daarom waren in hun vroege puberteit vertonen, is er een tendens naar een tentoon sterke interesse in zeer zware slouchy sokken, terwijl jongere mannen met een sok fetish hebben de neiging om een ??grotere belangstelling voor de korte enkel-stijl sokken die in latere jaren populair geworden tonen.