LUIERFETISH

LUIER FETISH OF GENIETEN VAN HET DRAGEN VAN EEN LUIER

Luier fetisjisme is populairder dan je denkt. Zoals de naam al laat vermoeden wordt hier een vorm van seksueel plezier beleefd aan het dragen van een luier. Een luierfetisjist, diaperlover of luierliefhebber heeft het zo voor luiers te pakken dat ze opgewonden raken door het dragen van een luier. Dat gaat via gedachten, beelden of door in de realiteit geconfronteerd te worden met het dragen van pampers. En het zijn lang niet uitsluitend jongeren die met luier fetisjme worden geconfronteerd. In vele gevallen komt men zelfs op oudere leeftijd tot de vaststelling dat het genieten van het dragen van luiers en dat ze lang niet de enige zijn die daarvan houden. Dikwijls wordt een luier fetisj gelinkt aan bepaalde ervaringen uit zijn jeugd of kindertijd. Dat kan bijvoorbeeld als men te vroeg zindelijk is gemaakt of aan het zindelijk maken een of ander trauma heeft overgehouden. Dat kan er de oorzaak van zijn dat men hier een fetisj gaat rond ontwikkelen. Er bestaat een duidelijk verschil tussen zo een luier fetisj en infantilisme. Het is zeker niet de bedoeling van een fetisjist om zich in te leven in de rol van een kind. Als gevolg van het dragen van een luier wil een fetisjist seksueel opgewonden raken. Dat gaat bij een luier fetisj niet alleen om het dragen van een droge luier. Dat kan even goed een natte of een vuile luier gaan.

Onschuldig
Een luier fetisH is onschuldig. In vele gevallen is het echter erg moeilijk of zelfs onmogelijk om aan zijn partner, familieleden, vrienden en kennissen te bekennen dat ze genieten van het dragen van een luier. Vele luier fetisjten gaan ervan uit dat dit hun relatie zal schaden maar dat is gelukkig lang niet altijd zo. De keuze voor het auten moet iedereen voor zich uitmaken.

Luier verversen
Als een fetisjist zover gaat dat hij zijn luier niet alleen aan doet maar hem ook gebruikt moet die gebruikte luier uiteindelijk ook ververst worden. Zorg er dus zeker voor dat je dat moment zorgvuldig weet te kiezen en dat bijvoorbeeld een douche of ene plaats voor dumpen van je vuile luier steeds binnen handbereik is. Hoe beter je dit organiseert hoe minder problemen dit achteraf veroorzaakt.

Alleen binnen of ook buitenshuis

Als luier fetisj heb je de keuze je luier alleen thuis in je vertrouwde omgeving of ook buitenshuis te dragen. Wil je je luier zo veel mogelijk dragen? Zorg er dan voor dat deze zo weinig mogelijk zichtbaar is onder je kleding. Een krakende luier onder je kleding kan in gezelschap erg vervelend zijn. Dat kun je echter gemakkelijk voorkomen door het gebruik van een plastic broek of boxershort over je luier aan te trekken.