Lakfetish

Lak kledij
Velen gaan ervan uit dat lak en latex dezelfde materialen zijn, maar dat is dus niet het geval. Beiden verschillen op het vlak van hun materiaalkeuze. Bij lak kleding maakt men gebruik van polyester. Die voorziet men van een glanzende beschermlaag. Meestal gebruikt men daar polyurethaan voor. Lak kledij is onderhoudsvriendelijk en vraagt geen aangepast onderhoud. Zelfs zonder het gebruik van specifieke onderhoudsproducten behoudt dit materiaal levenslang zijn hoogglanzend effect.

Lak lingerie, pure opwinding
Fetishten die lak verkiezen boven latex hebben meestal een voorliefde voor het dragen van lak lingerie. Bij velen zorgt zowel het aantrekken als het dragen van lingerie uit lak voor de nodige opwinding. Het creëert bij deze mensen een extra seksuele spanning. Je kunt daarbij allerlei accessoires combineren zoals lak lakens met seksspeeltjes uit gebruiksvriendelijke lak materialen. Denk hierbij aan dildo’s en aan de meest uiteenlopende seksspeeltjes in alle afmetingen, uitvoeringen en trendy kleuren uit lak.

Onderhoud van lak lingerie
Lak is veel gemakkelijker dan latex. Het is zowel voor de startende als de meer ervaren een uitstekend voor en daarom ideaal voor zowel de beginnende, als de al wat meer ervaren fetisj liefhebber van glanzend en uitdagend ondergoed. Lak is een kunststof en vraagt weinig of geen onderhoud. Het behoudt van nature zijn hoogglanzend effect en daar is het bij de vele liefhebbers van een lak fetisj om te doen. Water en een zacht microvezeldoekje volstaat voor jarenlang fetisj plezier