NATTE KLEDING OF WETLOOK FETISH

NATTE KLEDING OF WETLOOK FETISH

Bij een natte kleding of een wetlook fetish organiseert men de meest uiteenlopende activiteiten waarbij de deelnemers kleding dragen terwijl ze tijdens het spel nat worden. Sommigen spreken van een seksueel getinte fetish. Andere genieten gewoon van de verschillende activiteiten zonder er seksueel door geprikkeld te worden of opgewonden raken. De verschillende activiteiten variëren van bijvoorbeeld zwemmen met zijn kleding aan tot het aangekleed nemen van een bad of douche.

natte kleren fetish

Als de kleding wijzigt van vorm…
Deelnemers aan deze activiteiten hanteren de meest uiteenlopende redenen ze van natte kleding of wetlook fetish houden. Tijdens de spelletjes met water wijzigt niet alleen de vorm maar ook de kleuren van hun kleding die uiteindelijk aan hun lichaam zal plakken. Je kleding wordt daardoor meestal doorzichtig. Dat zorgt bij velen voor een erotische prikkeling. Het zwemmen met kleding geeft sommigen een gevoel van vrijheid. Het zijn dus lang niet alleen fetishten die aan wetlook doen…

Natte kleding… zonder water…
Natte kleding of wetlook fetish moet niet altijd gecombineerd worden met… water. Sommigen geven de voorkeur aan het aangekleed spelen in modder, olie of verf. In het vakjargon noemt men dit ‘Wet and Messy’ (WAM).

Eén gedachte over “NATTE KLEDING OF WETLOOK FETISH”

Reacties zijn gesloten.